Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief

Recepten

Basis cursus gastronomisch koken.
Gastronomisch kokenVoor de liefhebbers en omdat het er de dagen voor zijn, een basiscurses gastronomisch koken.

Klik hier om te downloaden. (ind pdf-formaat)

 



Peperkoek
Peperkoek

Peperkoek

 

Ingrediënten

250 gr bruine suiker.
3 theelepels speculaaskruiden.
1 eetlepel honing.
1 ei.
1,5 dl water.
250 gr zelfrijzende bloem.

Bereiding
Doe de suiker, de speculaaskruiden, de honing en het ei in een kom.
Giet er al roerend het lauwe water bij en klop het beslag tot er geen klonters meer inzitten.
Zeef de bloem en meng die onder het deeg.
Doe dit in een beboterde bakvorm en plaats voor 45 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C.

  • Lauw water gebruiken om het beslag te maken.
  • De zelfrijzende bloem zeven en als laatste toevoegen aan het deeg.
  • Eventueel de peperkoek afwerken met grove suikerkorrels.

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende >>


Content Management Powered by CuteNews